Strona główna  >  Przetargi  >  Aktualne

zamówienie na:

Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, zawód Technik masażysta, kwalifikacja Z.01. Świadczenie usług w zakresie masażu, zawód Technik technologii żywności, kwalifikacja T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych

zamawiający: Centralna Komisja Egzaminacyjna
tryb zamówienia: przetarg nieograniczony
nr sprawy: ZEFS/11,16/2016/sc
wartość: poniżej 135 000 euro
termin składania ofert: 16 października 2017  14:00
wynik postępowania: zakończony 



Ogłoszenie (566kB) pdf o zamówieniu - 598544
SIWZ (1708kB) pdf specyfikacja istotnych warunków zamówienia
SIWZ c.d. (90kB) pdf informacje szczegółowe SIWZ
OPZ (486kB) pdf załącznik nr 1a do SIWZ
OPZ (396kB) pdf załącznik nr 1b do SIWZ
Umowa (511kB) pdf załącznik nr 7a do SIWZ
Umowa (528kB) pdf załącznik nr 8a do SIWZ
Umowa (534kB) pdf załącznik nr 8b do SIWZ
Załącznik (145kB) pdf załącznik nr 3 do Umowy
Załączniki (5028kB) zip edytowalne do SIWZ
Informacja (76kB) pdf z otwarcia ofert
Zawiadomienie (65kB) pdf o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 1(1)
Zawiadomienie (65kB) pdf o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 4(6)
zawiadomienie (66kB) pdf o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 2(2)
zawiadomienie (79kB) pdf o wyborze najkorzystniejszej oferty - część 3(5)

Opublikował: Jacek Klimek (6 października 2017, 14:43:53)

Ostatnia zmiana: Jacek Klimek (8 grudnia 2017, 12:47:10)
Zmieniono: zakończony

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 316

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij